Wat is een striptease

Wat is een striptease

Striptease betekent: plagen door langzaam dansend de kleren uit te trekken. Het doel van de striptease is niet het naakt zijn maar je op een opwindende manier uitkleden.  De striptease dans gaat dan ook gepaard met veel sensuele bewegingen. De show eindigt als het laatste kledingstuk gestript is, soms eindigt de show zelfs eerder en blijven de laatste schaarse kledingstukken aan.

Een stripteaseshow wordt vaak op het toneel uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld in een discotheek zijn, maar ook worden stripteasedansers thuis uitgenodigd, bijvoorbeeld voor een verjaardags- of vrijgezellenfeestje.

Een stripper zorgt tot en met de laatste minuut voor een spannende show. Mensen hebben al snel vooroordelen bij een stripteaseshow.  Echter: zodra u onze dames of heren aan de gang heeft gezien zult u voortaan heel anders tegen deze mensen aan kijken en begrijpen dat dit podiumkunst is.

Onze mannelijke strippers en vrouwelijke striptease dansers zijn professioneel en geven nette en discrete striptease shows. Nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Kijk vrijblijvend bij onze mannelijke strippers en vrouwelijke strippers.

Bekende strippers in films met een striptease 

Wat is een striptease was last modified: februari 7th, 2021 by Barry van Kol