Mannelijke Strippers

Striptease door mannelijke strippers

De mannen van onze striptease shows staan borg voor sensuele, nette en professionele shows. Wij zorgen er voor dat de foto’s van de  heren op deze site up2date zijn, zodat u de juiste keuze kunt maken uit ons aanbod strippers. Onze striptease dansers hebben vele thema’s zoals brandweer, politie, leger, gentleman, beastman,  de bekende Anton aus Tirol stripact en ga zo maar door.

Waar moet u rekening mee houden als u een mannelijke stripper of strippers wilt inhuren? Zorgt u ervoor dat er een CD-speler aanwezig is, een stoel zonder armleuningen en als het even kan een ruimte waar onze strippers zich kunnen omkleden voor de striptease. Onze male-strippers zullen u altijd kort voor aankomst bellen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De betaling mag contant voldaan worden op de avond zelf aan de stripper of strippers, voor aanvang van de striptease-act, tenzij van tevoren anders is afgesproken.

Heeft u nog vragen over hoe een striptease show er uit ziet of wat een striptease inhoud? Aarzel dan niet en neem direct contact op.
Strippers van Stripper-inhuren voor een fijne veilige avond !!

Mannelijke Strippers was last modified: oktober 8th, 2018 by Barry van Kol